Prijzen

Mensen vragen om prijzen te publiceren, maar dat is een moeilijke zaak. Het is zo goed als onmogelijk om alles in een lijstje onder te brengen zodat je weet wat je al of niet krijgt. Daarom verkies ik om telefonisch contact te nemen, te luisteren naar wat je wensen te zijn en dan tot een prijsafspraak te komen.
Dus, bel me gerust op of stuur me je telefoonnummer, dan bel ik wel op...

Wat ik wel kan doen, is proberen te omschrijven wat er allemaal mogelijk is...

  • Studio én buitenopnames: we hebben een mooie, fotogenieke tuin én er is een fotostudio. Alnaargelang wens en omstandigheden kunnen die gebruikt worden.
  • De Newbornshoots gaan door IN onze woonruimte. Daar is er ideaal licht, mama en papa kunnen relax toekijken, genieten van een kopje koffie... en als er moet gevoed en verschoond worden, zijn alle faciliteiten beschikbaar.
  • Als je een Newbornshoot plant, krijg je een gratis Zwangerschapsshoot. Dat is ook een ideaal moment om kennis te maken en jullie voorkeuren te leren kennen.
  • Ik richt me ook speciaal naar mensen met een beperking. Met mijn therapeutische ervaring slaag ik er zeker in om je kind volledig op het gemak te stellen en zo een leuke en ontspannen situatie op te bouwen. Ik voel dan ook goed aan wanneer het moment daar is om het ideale beeld te maken.
  • Er is tijd! Dat is het voordeel van mijn iets oudere leeftijd? De kinderen zijn de deur uit, ik hoef voor niemand aan de schoolpoort of de sportclub te staan... Dus, loopt de shoot eventjes uit, dan is dat geen probleem.
  • Om achteraf de beelden te bekijken, zijn jullie altijd welkom om dat hier op het grote scherm te doen.

Er zijn verschillende prijszettingen mogelijk.
Mensen kunnen kiezen om enkel de fotoshoot te betalen en dan achteraf beelden aan te kopen.
Anderen verkiezen een pakket waarin duidelijk is wat allemaal is inbegrepen.
Dat kan allemaal netjes OP MAAT worden afgesproken.