Eveline & Bram

Fantastisch hoe je ons op ons gemak stelde en alle tijd nam. Bedankt om zoveel geduld te hebben met onze kleine spruit :) en al evenzeer voor de hele mooie foto's. We kijken al uit naar een volgende shoot!

Noah

Wij hebben deze fotoshoot cadeau gekregen van de peter, ik kan het aan iedereen aanraden. Wat een unieke ervaring en het resultaat is verbluffend!
Iedereen is weg van de foto's en wil wel een exemplaar voor bij hem thuis aan de muur. Wij zijn Kaat enorm dankbaar dat ze er zo'n mooi werk van heeft gemaakt.

Kiril

Het was een heel toffe ervaring. Kaat is super vlot, heel vriendelijke en je bent direct op je gemak.
Zeker een aanrader!

Carla

Prachtige website! Het straalt ook uit wie je bent.
Ik heb het voorrecht je te leren kennen in je zijn en in je professionaliteit!

Natalie en Mathis

Een top fotograaf! Ik was te vroeg bevallen, waardoor de zwangerschapsshoot niet kon doorgaan. Geen probleem voor Kaat. De zwangerschapsshoot werd een shoot op Neonatologie. Een prachtige fotoreportage als herinnering aan die tijd. En dan was eindelijk het moment van de Newbornshoot daar. We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg over wat er ging gebeuren en welke accessoires we konden kiezen. Kaat was heel zacht en lief met Mathis. Hij voelde zich direct op zijn gemak. Je ziet zo dat dit al een van haar talenten is. Hele vlotte communicatie en snel resultaat gezien! Al dezelfde dag kreeg ik een preview van enkele fotootjes om het prachtige resultaat te kunnen tonen aan vrienden en familie. Ik ben in de wolken met de resultaten! Wat was het moeilijk kiezen tussen alle mooie foto's! Kaat hield rekening met al mijn wensen tijdens de fotoshoot, de selectie van de foto's en het bewerken van de foto's. Een absolute aanrader!!

Dirk De Ridder

Een prachtige site.Top!!
Een hele professionele fotografe waar ik graag mee samen werk!
Keigoed in haar werk met kids.

Jurgen

Proficiat met je nieuwe website. Heel mooi!

Kaatvp

Welkom op het gastenboek!
Hier kan je terecht met je opmerkingen, suggesties... alles wat je wil!