Fotografie Kaatvp Tuinfotografie
23 januari 2019

Wat een verrassing als we deze morgen wakker werden!
Er lag hier een fantastisch sneeuwtapijt! Lang geleden dat er zoveel gevallen is én dat het zo een fantastische plaksneeuw was! Het was maar dat op je eentje sneeuwballen of een sneeuwman maken niet leuk is... anders had ik dit gedaan.
Maar het was natuurlijk een fantastische uitdaging om hier als fotograaf voor mooie kiekjes te zorgen!

Fotografie Kaatvp Kids
20 januari 2019

Nog eventjes en Matteo wordt 2. Dat mag gevierd worden!
En aangezien zijn mama en papa volop aan het verbouwen zijn, mag dat feestje hier door gaan...
Genoten heeft hij! En dit jaar heeft hij toch al iets van zijn taartje opgegeten! Volgend jaar speelt hij het helemaal binnen?

Fotografie Kaatvp Kids
5 januari 2019

De feestdagen zijn een beetje voorbij en we leven nog!
Matteo komt 2 dagjes logeren... Leuk! Een fantastisch kereltje. Hij kan zich echt al ongelofelijk goed bezig houden en is in alles en nog wat geïnteresseerd!

Fotografie Kaatvp Huwelijksfotografie
22 december 2012

De laatste zaterdag voor Kerst! Gisteren was het pijpestelen aan het regenen! Vandaag een stralend blauwe hemel! Ongelofelijk toch!
Kortom de perfecte dag om te trouwen! Het werd een prachtige dag! We deden zelfs de fotoshoot aan zee... En ja, het ziet er wel warmer uit dan het was toch... Het zal de adrenaline zijn geweest waardoor Susan dacht dat het Lente was? :)

Fotografie Kaatvp Reportage
14 december 2018

DE grote dag voor Sigrid (mijn dochter)!
Na 4 jaar keihard werken om een doctoraatsthesis te maken mag ze hem nu verdedigen... Ze deed haar doctoraat in Nijmegen Nederland, dus de verdediging gaat ook daar door...
In België gaat zo een verdediging al met het nodige protocol door, maar ik heb de indruk dat ze daar in Nederland nog een beetje meer op verzot zijn? Een heel duidelijke draaiboek met heel duidelijke do's and don'ts... ook de fotograaf van dienst moet zich daar strikt aan houden!
Maar alles verloopt vlot! Ze slaagt er in alle vragen te pareren en uiteindelijk krijgt ze het langverwachte diploma! Weer een stap verder in haar carrière!

En een trotse moeder! :)

Fotografie Kaatvp Reportage
10 december 2018

De laatste dag van ons verblijf!
We geven nog vorming aan de relais die allemaal samenkomen... Buiten zit een kindje heel rustig te spelen met... zand!

Fotografie Kaatvp Reportage
7 december 2018

Na een inspannende week wacht ons een verrassing. Het weekend kunnen we doorbrengen aan zee...
Een totaal andere wereld! Hier is het rustig en proper... we halen toch een beetje vermoeid rustig adem en genieten van de zee, het strand en heel erg lekker eten!
En ja, het is warm, heel erg warm! Een zonnehoed kan van pas komen! :)

Fotografie Kaatvp Reportage
5 december 2018

Ook vandaag staan er een heel plein plastiek stoeltjes klaar vol mensen die hulp komen vragen...
We proberen ze zo goed mogelijk te helpen. Samen met de relais wordt een evaluatie opgesteld... Wat is het hoofdprobleem? Wat hebben ze nodig aan hulp, therapie, hulpmiddelen??? Allemaal binnen de context van waar ze leven...

Fotografie Kaatvp Reportage
4 december 2018

Nog een dag! En overal waar we komen, is de "pers" volop aanwezig! Radio, TV, notabelen... iedereen wil ons welkom heten en het project promoten...
Bij momenten is het echt hallucinant, we worden gewoon overspoeld!

Fotografie Kaatvp Reportage
3 december 2018

Hopla, weer vroeg uit de veren! Nu met de "bus" op verplaatsing naar een crèche in Dakar! Een echt avontuur! We doen er 3 uur over om ter plaatse te komen! En dan zien we weer het gekende tafereel... Plastiek stoeltjes onder een grote boom vol met wachtende mensen met hun kinderen!
Eén van de verhalen heeft me echt gepakt! Er komt een meisje van 14 met haar zusje van 10... Het kleintje is zwaar gehandicapt en kan nog niet stappen. Ze draagt haar dus op de rug... de enige optie... Grote zus zou heel graag een rolstoel hebben om het kleintje te vervoeren, maar die hebben we niet en het zou trouwens geen oplossing zijn want ze wonen in een streek waar geen wegen zijn aangelegd... daar kom je met een rolstoel niet vooruit in het zand!
Maar wat ik het ergste vond is dat dit meisje niet naar school kon! Mama moet werken en dus moet zij voor de kleine zus zorgen... Zo simpel is dat dan... Een verloren generatie?!