Newbornfotografie Fotografie Kaatvp
12 februari 2018

De kleine Remi kwam langs met mama, papa, broer én zus! Een gezellige drukte dus!
Veel geslapen heeft hij dus niet...Maar hij heeft wel geleerd dat een tuutje toch niet zo een speciaal ding is, best wel lekker om op te sabbelen zo tussendoor! Nadeel was natuurlijk dat ik mijn best moest doen om het tuutje uit zijn mondje te halen voor de foto's... Maar dat geeft echt wel een mooi mondje als resultaat...

3 februari 2018

Feestjeu!!!!
Miny en Roy zijn 40 jaar getrouwd. Als dat geen reden is om een feestje te geven? Dat zou ik ook niet weten...

31 januari 2018

Nog een mooie baby in wording! Wat is er mooier dan een ronde, zwangere buik...??? Niet veel denk ik?

28 januari 2018

Vogeltelweekend!
Leuk maar moeilijk. Ik kan ze maar moeilijk uit elkaar houden allemaal... Met de meesjes valt het nogal mee, maar die mussen en "musachtigen"... die zien er voor mij allemaal hetzelfde uit. Dan maar wat foto's maken om ze achteraf te herkennen in een vogelgids... En ja, natuurlijk heb ik eerst mijn ramen gepoetst!
Dat hier is een mannelijke vink! Daar hebben we er wel een paar van te gast!

Fotografie Kaatvp Kids
21 januari 2018

Hiep hiep hiep HOERA!!!!
Matteo wordt 1 jaar en geeft dus een feestje!
Het heeft wel eventjes geduurd vooraleer hij er vertrouwen in had dat dit taartje (speciaal voor hem alleen!) echt eetbaar was! Uiteindelijk is het vlotjes binnen gedaan, maar in eerste instantie was het met het nodige "smoelenwerk"!

Newbornfotografie Fotografie Kaatvp
19 januari 2018

Mathis!
Ik had hem al eens voor de lens, maar dat was op neonathologie. Hij had immers beslist om zijn geboortedatum niet af te wachten en was een beetje te vroeg gekomen!
Deze week mocht hij normaal gezien geboren worden, dus hebben we nu zijn Newbornshoot gedaan!
En het is een topmodel! Als hij op tijd en stond zijn eten krijgt, laat hij het zich allemaal welgevallen! Hij mag nog komen! :)

Fotografie Kaatvp Kids
16 januari 2018

Als je veel foto-opdrachten hebt, moet je ook veel nabewerking doen. Maar ook dat is super tof om te doen!
Om te beginnen kan je dan de sfeer van de shoot opnieuw beleven. En dan vind je opeens een "schat" van een foto! Zeker weten dat ik dan gewoon zit te glimlachen naar mijn scherm!

Fotografie Kaatvp Natuurfotografie
14 januari 2018

Dat is wat je noemt een kleurenfoto zonder kleur?

We hadden de jaarlijkse uitstap naar Uitkerke met N.FBO. Traditioneel zetten we daar het nieuwe jaar in met koffie en taart én met een speurtocht naar DE velduil!
De taart en koffie waren present. De uilen blijkbaar ook, maar ik heb ze wel niet gespot!
Het was wel schitterend weer, dus een ideale gezondheidswandeling zo in het begin van het nieuwe jaar. Volgend jaar komen we terug! En OOIT zal ik wel een uil zien zeker? :)

Fotografie Kaatvp Huwelijk
10 januari 2018

Een huwelijk fotograferen is super leuk en spannend! Bij de nabewerking achteraf kan je alles dan nog eens opnieuw beleven ook!

De dag van Maaike en Dennis startte op een speciale manier... Dennis kreeg het opeens moeilijk en begon zowaar wat tegen te pruttelen! Wie had dat kunnen denken!
Maar uiteindelijk kwam alles goed! :)

Fotografie Kaatvp Productfotografie
9 januari 2018

Een totaal andere opdracht vandaag!

Joris De Maré wil foto's voor op zijn website (in opbouw) www.decodemare.be.
We zijn even gaan rond rijden in de streek om een paar van zijn realisaties van de laatste maanden te fotograferen. Mooi! En leuk om te doen! En ja, dan denk ik dat we hier ook eens ons huis een nieuw laagje mogen geven...